Firma-navn blog

Firmanavn til konsulentvirksomhed

31-12-2019

Firmanavn til konsulentvirksomhed

Det bliver mere og mere populært at være freelancer eller konsulent. I dag er der utrolig mange værktøjer, som gør hverdagen lettere for enkeltpersoner, som gerne vil drive virksomhed. Derfor er skridtet til at drive virksomhed som enkeltperson meget mindre flere tager springet.

Her får du en artikel med inspiration til dit firmanavn til din konsulentvirksomhed, så du hurtigere kan komme i gang med din virksomhed.

Eksempler på navne til en konsulentvirksomhed

Her får du en liste over alle mulige forskellige navne til konsulentvirksomheder. Du vil helt sikkert kunne skabet dig dine egne ideer ud fra denne liste, hvis du gerne vil være konsulent. Listen er delt op i navne til mindre virksomheder og navne til større.

Det er dog ikke en fast definition og du kan selvfølgelig bruge det navn, som du har lyst til.

Forslag til mindre konsulentvirksomheder

  • Konsulent (eksempelvis Lund Konsulent)

Dette er måske den mest åbenlyse at bruge i Danmark og samtidig en af de mest brugte. Andre eksempler kan være Konsulent Finn Graversen, Jt Konsulent IVS osv. Du kan altid starte med variationer af denne, når du starter som konsulent. Der findes allerede over 1300 registrerede virksomheder i Danmark med ordet konsulent. Du kan se dem alle her: Virk CVR Søgning.

  • Consult (eksempelvis TechConsult)

Du kan prøve at sætte ‘Consult’ bag ved forskellige ord og se om det giver mening for dig. Den er som udgangspunkt engelsk, men kan sagtens bruges i Danmark. Det er helt sikkert en af de mest brugte i Danmark med mere end 9000 aktive virksomheder i øjeblikket. Du kan se listen over alle virksomhederne her: Virk CVR Søgning.

Forslag til større konsulentvirksomheder

Der findes allerede en lang række konsulentvirksomheder i verden. Her får du en lille liste med inspiration fra nogle af de største konsulenthuse. Så kan du måske bruge navnene til din egen konsulentvirksomhed.

  • Hitachi Consulting

Du kan altid prøve at sætte consulting bagved forskellige varianter af dit eget navn eller den industri, som du gerne vil arbejde indenfor.

  • PA Consulting Group

Consulting Group er et populært navn for konsulentvirksomheder i udlandet. Du skal dog være opmærksom på, at det primært henvender sig til større virksomheder.

  • Quantum Group

På samme måde som consulting group kan du bare gå med Group. Det vil dog igen kræve flere mennesker i din virksomhed, da det ellers kan virke mærkeligt.

  • McKinsey & Company

McKinsey er et meget stort konsulenthus, som arbejder i mange lande. De har valgt at bruge endelsen ’& Company’. Den vil du ligeledes kunne bruge til din virksomhed.

  • BMC Consulting Services

Udover consulting kan du bruge Consulting Services, som ligeledes er meget populært for konsulentvirksomheder.

Hvilket navn skal du vælge som konsulent?

Den eneste der kan tage det valg er dig selv. Du gør dig selv en tjeneste ved ikke at vælge for hurtigt, da det er meget svært at fortryde valg af navn. Du kan altid gå ind og læse vores artikel om metoder til valg af firmanavn. Her får du en masse inspiration til meget simple metoder, som lettere kan hjælpe dig på vej med dit firmanavn.

Se artiklen her: Hvordan finder jeg et navn til min virksomhed?.

Firmanavn generator


Kevin Ruder og Kristoffer Andreasen

Skrevet af et par unge gutter, der gerne vil gøre det lettere at finde virksomhedsnavne. Besøg firma-navn.dk