Firma-navn blog

Sjove firmanavne

13-09-2019

Sjove firmanavne

Der er rigtig mange eksempler rundt omkring i verden på sjove virksomhedsnavne. Det kan både have en positiv effekt for din virksomhed, men det kan bestemt også give bagslag. Det kommer meget an på hvordan man ser et virksomhedsnavn. Ofte vil store globale virksomheder ikke associeres med noget forkert. De er derfor ofte mindre tilbøjelige til at vælge nogle af de sjove navne, som man ser hos lokale virksomheder.

Ordspil

De fleste sjove virksomhedsnavne er sjove på grund af de referencer, som de giver hos vedkommende der ser dem. Det er derfor ofte ordspil eller sætninger, som kan fortolkes på forskellige måder.

Liste med sjove firmanavne

  • The Codfather

Dette er et ordspil på den meget kendte spillefilm The Godfather. Cod betyder torsk på dansk og det er derfor nok en fiskebutik.

  • Jack the Stripper

En af de mest kendte seriemordere i England var Jack the Ripper. Dette navn er derfor et ordspil på ham. Det er endnu et eksempel på hvordan man kan ændre blot et enkelt bogstav og få et meget sjovt navn.

  • Curl Up and Die

Ikke noget du typisk ser som navn til en virksomhed.

  • Indiana Bones

De fleste er bekendte med Indiana Jones, som Harrison Ford portræterede i flere film. Her er der tale om en restaurant, som så muligheden for at lave et navn meget tæt på de kendte film.

  • Doggie Styles

Dette er en helt anden kategori, som udover at være et ordspil refererer til seksuelle tanker. Her er der brugt en refererende til sexstillingen doggy style.

  • Guns R Us

Et ordspil på den store legekæde Toys R Us.

Selvom navnene er sjove skal man dog være opmærksom på, at de kan ligge meget tæt op ad rigtige virksomhedsnavne, der ofte vil forsøge at beskytte deres eget brand. Du gør derfor dig selv en tjeneste ved ikke at komme for tæt på nogle af navnene hos de etablerede virksomheder.

Find dit eget sjove firmanavn

Du kan altid gå ind og prøve vores generator til virksomhedsnavne, som giver en masse forskellige forslag. Mange af dem kan faktisk lyde rigtig sjove, da den viser muligheder, som du måske ikke havde tænkt over. Dette gælder uanset hvilken industri, som du arbejder med.

Besøg vores side her: www.firma-navn.dk


Kevin Ruder og Kristoffer Andreasen

Skrevet af et par unge gutter, der gerne vil gøre det lettere at finde virksomhedsnavne. Besøg firma-navn.dk