Firma-navn blog

Vores nye generator til dit firmanavn

06-08-2018

Firmanavn generator

Der er mange ting at overveje, når du skal starte en ny virksomhed. En af disse ting er dit firmanavn. Engang var det relativt let at komme på oplagte navne med tilhørende ledige domæner. Det er bare ikke helt lige så let i dag, da mange domæner og navne er optaget. Det er derfor vi har lanceret firma-navn.dk, som hjælper dig til finde på det gode navn. Her i artiklen gennemfår vi nogle af de overvejelser, som du skal gøre dig, når du vælger et nyt navn til din virksomhed eller hjemmeside.

Du kan hoppe direkte ind og få forslag her: www.firma-navn.dk

Et godt domæne

Det er tit en fordel at inkludere formålet i dit domæne, da du dermed lettere kan findes på Google og andre søgemaskiner. Dette hjælper i høj grad med at vise søgemaskiner hvilket formål din side har. Du kan blandt andet inkludere ord, som ligger tæt op af brugernes søgninger. På den måde vil du automatisk blive associeret med dit ønskede formål. Du skal dog stadig være opmærksom på, at navnet skal give mening for forbrugerne.

En god generator til firmanavne

Der findes mange forskellige muligheder, når man gerne vil finde et nyt firmanavn. Du finder dog ikke altid de bedste muligheder ved at lede direkte på Google. Mange af de eksisterende generatorer til firmanavne er nemlig baseret på udenlandske navne, da dette er et langt større marked end det danske. Det kan give mening, hvis dine planer inkluderer et stort internationalt brand. Det er dog ofte ikke situationen og der vil derfor kunne skaffes mere værdi ved at gå med et lokalt navn.

Vores generator til firmanavne er fokuseret på det danske marked. Dette betyder, at vi arbejde primært med danske ord. Langt de fleste forslag på vores side vil dermed give mening i en dansk kontekst. Du typisk starte med at søge efter de ord, som folk først tænker på, når de tænker på din pågældende industri.

Besøg vores side her: www.firma-navn.dk


Kevin Ruder og Kristoffer Andreasen

Skrevet af et par unge gutter, der gerne vil gøre det lettere at finde virksomhedsnavne. Besøg firma-navn.dk